Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/public/sites/www.hetgeschenkenpakket.nl/system/library/encryption.php on line 8 Neem contact op

Samenstellen of wijzigen

Zelf uw kerstpakket samenstellen of wijzigen?

Het Geschenkenpakket biedt u de mogelijkheid uw pakketten naar eigen wensen en inzicht samen te stellen, passend bij uw medewerkers, uw relaties of uw bedrijfsvoering.

Onder de knoppen “Sinterklaas“ en “Kerstpakket” kunt u een pakketkeuze maken uit ons assortiment.

Voor meer mogelijkheden vindt u onder de kerstpakketten foto`s van geschenken en of foodthema`s. Een foodthema bestaat uit foodproducten passend bij het cadeau of de kleur van het pakket. Indien u een cadeau als basis van uw pakket wenst en daarbij een passend foodthema wilt selecteren, verwijzen wij u naar de knop “Geschenken”.

Heeft u een keuze gemaakt? In het aanvraagformulier voert u uw bedrijfsgegevens in. Bij 'Omschrijving van uw keuze, wijzigingen en wensen ' ontvangen wij de omschrijving van het samengestelde kerstpakket, het aantal, uw voorkeur van afleverdatum en kunt u vragen stellen en/ of een afspraak maken. Vervolgens voert u ter beveiliging de code in en drukt op de knop verzenden.U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie en/ of binnen twee werkdagen een offerte van uw aanvraag. Indien gewenst kunnen wij het kerstpakket van uw keuze aan uw bedrijf presenteren.


Voorbeeld

Aanvraagformulier

Uw naam:


Uw e-mail adres:


Omschrijving van uw keuze, wijzigingen en wensen:


Voer de onderstaande code in: