Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/public/sites/www.hetgeschenkenpakket.nl/system/library/encryption.php on line 8 Over ons

Over ons

Het Geschenkenpakket levert aan bedrijven en instellingen door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen, verpakken en leveren van relatiegeschenken en pakketten. Voor de feestdagen Pasen, Sinterklaas en Kerstmis en ook voor elke andere gelegenheid. In de maanden februari en maart bezoeken wij de eerste beurzen voor het aankomend jaar. Wij kijken vooral naar nieuwe geschenkartikelen en selecteren daarbij op basis van een thema of een bepaalde kleurstelling foodproducten. 

Onze chocolade producten worden geproduceerd door een gespecialiseerde chocolaterie. Van kerstchocolaatjes tot praliné chocoladeletters en lachende chocolade konijnen, het is één grote smaakbeleving!

Verse bakkersproducten zijn onderdeel van onze Paas-ontbijtpakketten, Sinterklaaspakketten en Kerstpakketten, wij gaan voor kwaliteit!

Voor andere geschenkmomenten kunt u onder de knop “Geschenken” een keuze maken. Zoekt u iets speciaals? Wanneer u uw wensen en budget kenbaar maakt, gaan wij de uitdaging aan. Met passie voor ons vak en ruime ervaring zullen wij een passend geschenk/pakket aanbieden waarmee u, uw relaties en of medewerkers kunt verrassen.

Een geschenkpakket geven is een blijk van waardering voor inzet, vertrouwen en samenwerking tussen u en uw medewerkers / relaties. Beide zullen het bijzonder waarderen wanneer zij een met zorg samengesteld en feestelijk verpakt geschenkpakket mogen ontvangen.

Wij bezorgen de pakketten aan uw bedrijfsadres of in overleg op één adres in Nederland.

 

 

Alle vermelden prijzen zijn exclusief BTW. Onder de omschrijving van het pakket of geschenk vindt u de prijzen inclusief BTW.